ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ (+30) 2613 02 96 43

Τρόποι - Πληροφορίες Αποστολής

1. ΜΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΑΣ (COURIER)

Η αποστολή των παραγγελιών γίνεται με την εταιρία ταχυμεταφορών ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ, από Δευτέρα έως Παρασκευή. Η παράδοση γίνεται στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει. Το κόστος αποστολής είναι 5€ για παραγγελίες με βάρος εώς 2kg. Για παραγγελίες με βάρος μεγαλύτερο των 2kg, το συνολικό κόστος θα συμφωνείται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Οι παραγγελίες συσκευάζονται με προσοχή και ασφάλεια. Κανένα προϊόν δεν αποστέλλεται χτυπημένο ή με κακή συσκευασία. Σε περίπτωση που το δέμα είναι ανοιχτό, χτυπημένο, κατεστραμμένο, παρακαλείσθε να μην το παραλάβετε, διότι η υπαιτιότητα είναι της εταιρείας μεταφοράς. Σε αντίθετη περίπτωση που γίνει η παραλαβή και διαπιστωθεί οποιαδήποτε υλική ζημιά, η ευθύνη είναι καθαρά του πελάτη.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ: Θα παραλάβετε την παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες από την αποστολή της παραγγελίας, με εξαίρεση τυχόν δυσπρόσιτες περιοχές. Παραδόσεις και αποστολές δεν γίνονται κατά την περίοδο αργιών. 

Για παραγγελίες άνω των 60€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.


2. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να μην επιβαρυνθείτε με επιπλέον έξοδα αποστολής μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας στο κατάστημά μας:

Δημοκρατίας 40, Οβρυά Πατρών, 26500 Πάτρα


Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείτε, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο : 2613 02 96 43

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-16:00